Detectivi atestati
detectivi atestati

De ce detectivi atestati ?

Deoarece un detectiv particular atestat prezinta garantia unei investigatii de succes. Agentia de detectivi particulari Heraclis lucreaza exclusiv cu detectivi atestati, cu o experienta vasta in domeniu.

De foarte multe ori necesitatea obtinerii unor informatii sensibile poate face diferenta intre rezolvarea unei probleme sau incertitudine. Agentia de detectivi particulari Heraclis vine in intampinarea clientilor nostri cu un bagaj de cunostinte si aptitudini ce pot aduce lumina in problemele dumneavoastra. Investigatiile realizate de detectivii nostri se fac in conditii de confidentialitate maxima si profesionalism exemplar.

Agentia functioneaza in baza Legii Nr. 329/2003 si este licentiata de catre Ministerul Administratiei si Internelor conform Hotararii Nr. 1666/2004 privind Normele de aplicare a Legii 329/2003.

Prin utilizarea de resurse vaste si a echipamentelor electronice de ultima generatie suntem capabili sa efectuam investigatii in conditii diverse si  sa obtinem rezultate pozitive acolo unde altii nu au reusit.

Activitatea detectivilor noştri nu poate fi contrară legii, siguranţei naţionale, ordinii publice sau bunelor moravuri.

In exercitarea profesiei lor, detectivii noştri cunosc şi respectă anumite principii şi standarde profesionale pentru ca noi va furnizam dovezile administrate in stricta conformitate cu legea, astfel in cat sa poata fi folosite in fata instantelor judecatoresti sau a oricaror alte institutii publice sau private.

Oferim servicii pe tot teritoriul Romaniei dar si in strainatate: Franta; Italia; Germania; Austria; Olanda; Elvetia; USA; Spania; Grecia; Turcia; Cipru; Bulgaria; Republica Moldova; Belgia.

Contactul cu noi este strict confidential.

Noi suntem aici pentru a va oferi cele mai profesionale servicii de investigatii, fie ca sunteti avocat, om de afaceri sau persoana privata.

Pentru mai multe informatii va rugam nu ezitati sa ne contactati.